![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bylem pewien gdzie zamiescic wiec zamieszcze tu; ewentualnie admin przeniesie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
1. Czasami w roznych przegladarkach strona wyglada zupelnie roznie, jaki macie na to sposob, czy sa jakies programy ktore pokaza mi jak bedzie wygladac strona w roznych przegladarkach i w roznych rozdzielczosciach ? 2. Potrzebuje zrobic osobna strone na ktora dostep bedzie mial tylko administrator, ktory po zalogowaniu bedzie mial formularz np: Imie, Nazwisko, Wiek, Zdjecie i po za twierdzeniu tego - to wyskoczy na stronie - niestety w php jestem jeszcze za słaby zeby moc samemu to zrobic - wiec moze ktos pomoze albo ma takie cos to bym ewentualnie dane zmienił ? 3. Wiecej pytan nie pamietam ale to bedzie moj watek i tu bede zamieszczac wszystkie moje pytania. Ten post edytował LucasZET 25.09.2010, 13:49:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nic nie rozumiem - mowilem jak dla prostego chłopa :/
Newsy beda dodawane tylko przeze wlasciciela i nie bedzie mial nikt inny do tego dostepu. Żadnych innych użytkowników. Kazdy moze zobaczyc news ale nikt nie moze dodac, zmieniac itd itp. Kiedys czytalem gdzies ale niestety nie pamietam jak sie to nazywalo, ze wlasciciel bez znajomosci tworzenia stron moze w latwy sposob dodawac newsa ? :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 17:25 |