![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chce wykonac serwis ktory po jakims czasie powinien przyniesc zyski, poszukuje dobrego programisty PHP ktory wykona swoja robote w zamian za % z zyskow serwisu. Po wiecej informacji prosze pisac na Gadu-Gadu: 22125553 lub na MSN: maivo@windowslive.com Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A kto to widział żeby w dobie XXI wieku używać adresu mailowego który zawiera małpę? Amatorka.
(IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) W odpowiedzi na Twój post: Chcesz zobaczyc amatorke to wejdz na swoja strone (IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) , bez domeny w XXI wieku (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Myślę, że ta domena jest tutaj najmniejszym złem, z całej tej mojej strony (która była początkiem nauki). No, ale Ty nie masz o tym pojęcia, ważne że ja mam. A co do mojego postu to vokiel chyba Ci wyjaśnił o co w nim chodziło. A jeśli nie, to spróbuj założyć E-Maila bez @, jak Ci się uda to daj znać, chętnie też skorzystam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował Damonsson 1.10.2010, 19:50:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 07:50 |