![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taką funkcję
ma ona zamieniać część adresu po znaku "?" to znaczy: ?a=4&id=5&e=67&p=100 ma zamienić na 4,5,67,100 Funkcja działa ale na stronie pokazuje się dłuuuuga lista błędów: Notice: Undefined offset: 2 in C:\wamp\www\...\a.php on line 52 (.... itd aż do offset 18) Notice: Undefined variable: id in C:\wamp\www\...\a.php on line 52 Próbowałem z parse_url i parse_str, ale kod
?a=4&id=5&e=67&p=100 zamienia na 4 czyli tylko pierwsza wartość Czy ktoś może mi pomóc w tej sprawie? Siedzę nad tym i nie daje rady. A może jest inny sposób żeby osiągnąć taki efekt? Które rozwiązanie jest lepsze i gdzie jest błąd? Ten post edytował marek71_33 1.10.2010, 07:43:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Pierwsze i najgorsze co zrobiles to kazales wyłączyc "NOTKI" - już samo to to głupota. TO nie zadna notka, To pelno prawny blad, uznawany za php malo wazny, ale dla programisty mowi bardzo wiele, wiec pod zadnym pozorem nie mozna go wyłączac a pisac tak, by się nie wyswietlal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cytat otki informujące cię że używasz indeksów tablic bez wcześniejszej ich deklaracji a spowodowane to jest blednym wyrazeniem regularnym i te NOTKI o tym mowią. Ale ty kazesz je wyłączyc,zapomniec o problemie (a problem przeciez nadal jest, nawet z wylaczonymi NOTKAMI) i mowisz ze to jest to samo co ja mowie.... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 23:07 |