![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam umieściłem na stronce następujący kod
w pliku kontakt.html:
natomiast plik wyslij.php wygląda następująco
i wszystko działa email dochodzi jak należy z tym że wyświetla się informacja email został wysłany i biała strona a chciałbym aby powracało na strone z formularzem automatycznie ale nie za bardzo wiem jak to mam teraz zrobić PS. z góry dziękuję za pomoc Ten post edytował shogunzmc 29.09.2010, 11:19:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak to zamieściłęm
<?php if (!nick || !mail || !temat || !tresc) { echo "Nie uzupelniles wszystkich rubryk."; exit; } $charset = 'Windows-1250'; $wiadomosc = "Imie: ".$_POST['nick']." e- mail: ".$_POST['mail']." Tresc: ".$_POST['tresc']." "; $tematyka = "Formularz kontaktowy".$temat; mail ("xxx@o2.pl", $tematyka, $wiadomosc ); header( "refresh:5;url=kontakt.hyml" ); echo "<script type=\"text/javascript\">window.alert('Wiadomość zostala wyslana');</script>"; ?> i mam taki błąd window.alert('Wiadomo�ć zostala wyslana');"; ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 15:51 |