![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam,
przygotowałem elementy do panelu administracyjnego i chciałem Was prosić o ocenę oraz ewentualne rady, sugestie. Załączona grafika nie zawiera samego ich rozkładu czy designu panelu, ale tylko pojedyncze elementy. Wszystko zostało oparte na CSS, jedyne grafiki to ikonki (Fugue). Kod jest semantyczny (np. formularz na <dl>). Link: http://phpworkstation.com/admin.png Z góry dzięki za opinie. PS: W tabeli żółty wiersz to wiersz po najechaniu myszką, a niebieski z ikonką dyskietki to ten, który przed chwilą został zapisany/zmodyfikowany. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg mnie powinno się oceniać całość. Bo w końcu jak robisz ciasto to też nie patrzysz na to jak smakują poszczególne składniki, tylko całość. Jakbym miał coś mądrego powiedzieć, w mojej opinii kolory boksów są za mało ciepłe. Cała reszta kolorystycznie jest stonowana a boxy są takie jaskrawe.
No i "wręcz globus" mnie rozłożył ;D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 00:59 |