![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym zaoferować moją propozycję tworzenia aplikacji internetowych - od zwykłych prostych wizytówek firmy/produktu po systemy zarządzania treścią i sklepy. Oferuję: - zaprojektowanie layout`u ( graficzny szablon strony), - podstawową optymalizację kodu pod względem wyszukiwarek internetowych, ( poprawia indeksację w wyszukiwarkach ) - techniki programowania PHP, MySQL, CSS, HTML oraz JavaScript i Ajax - przyjazne linki tzw. smile url z pomocą mod_rewrite ( poprawia odwiedzalność serwisów ) - kompleksowe wykonanie serwisu ( strona + serwer + domena + pozycjonowanie ) - bezpłatną pomoc w zakresie obsługi i konfiguracji serwisu - pomoc w dobraniu domeny oraz odpowiedniego hostingu DODATKOWO przy zakupie za powyżej 100zł każda osoba otrzymuje opłaconą na rok domenę PL , funkcjonalną com.pl , net.pl , org.pl lub regionalną np. waw.pl , radom.pl oraz serwer opłacony na pół roku z góry. Jeżeli jesteś zainteresowany dokładniejszą ceną, zapraszam pod adres: http://www.BialkowskiKarol.pl i klikając na banner " Kliknij, po bezpłatną wycenę" wpisz dokładną specyfikację. PONADTO proponuję zniżkę do 20% na tworzenie stron internetowych na potrzeby Organizacji Pożytku Publicznego, np. wszelkie fundacje, stowarzyszenia i inne strony. Jeśli nie wiesz, cz się załapiesz na zniżkę, i w jakiej wysokości dodatkowo w specyfikacji proszę dodać "Chcę wziąć udział w promocji OPP". Kontakt dostępny jestw wyżej przedstawionej stronie i tutaj: Email: napisz[at]bialkowskikarol.pl - zamiast [at] wpisz znak @ Tel. kom. : 511 795 467 GG: 4039304 Pozdrawiam i zachęcam do zakupu! Ten post edytował bialko0019 24.09.2010, 22:03:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Dla możecie projektować/wdrażać cokolwiek chcecie i za ile chcecie. Chciałabym tylko zauważyć dwie rzeczy:
1. Ewidentne "zaniżanie" cen to podcinanie gałęzi na której się siedzi - i nie mówię tutaj o konieczności zbijania kokosów, ale przecież prąd/sprzęt/oprogramowanie/jedzenie nie jest za darmo. Podatki też trzeba płacić. Chyba, że mówimy o nastolatkach, które dorabiają sobie na czipsy, a w życiu (już tym dorosłym) zajmą się czymś zupełnie innym. 2. To trochę wciskanie ciemnoty ludziom. Bez urazy, ale większość stron za 29.99 jest nie tyle brzydka, co działa w sposób odwrotny do zamierzonego (odstrasza zamiast reklamować). Ja wiem, że niektórym się wydaje, że stronki robią całkiem "spoko" bo koledzy z klasy mówią, że jest fajnie. Tutaj problemem jest trochę brak fizyczności produktu. O lwia część osób zdaje sobie sprawę, że paczka skarpet z bazaru za 1,49 nie jest najwyższych lotów (można pomacać i sprawdzić) - tak strony człowiek nie pomaca i nie stwierdzi, że strasznie szorstka i nie przepuszcza powietrza. Niestety zwykle bywa, że kto tanio kupuje ten dwa razy kupuje. Zasadniczo wychodzę z założenia, że kto co lubi - są różne sporty. Nie szalałabym też ze stwierdzeniem, że pan Karol podkrada komuś klientów. Nie wiem jak jest u Was, ale moi klienci są świadomi, że strona jest warta trochę więcej niż 19zł. Uważam, że wycena strony na "od 19zł" to robienie krzywdy i sobie i klientowi. Tyle dla autora tematu. PS. A portfolio można rozbudować projektując za darmo, dla osób czy organizacji, którym takie strony naprawdę się przydadzą - ale ich na nie nie stać. Piękna sprawa i łączy przyjemne z pożytecznym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 02:32 |