![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym zaoferować moją propozycję tworzenia aplikacji internetowych - od zwykłych prostych wizytówek firmy/produktu po systemy zarządzania treścią i sklepy. Oferuję: - zaprojektowanie layout`u ( graficzny szablon strony), - podstawową optymalizację kodu pod względem wyszukiwarek internetowych, ( poprawia indeksację w wyszukiwarkach ) - techniki programowania PHP, MySQL, CSS, HTML oraz JavaScript i Ajax - przyjazne linki tzw. smile url z pomocą mod_rewrite ( poprawia odwiedzalność serwisów ) - kompleksowe wykonanie serwisu ( strona + serwer + domena + pozycjonowanie ) - bezpłatną pomoc w zakresie obsługi i konfiguracji serwisu - pomoc w dobraniu domeny oraz odpowiedniego hostingu DODATKOWO przy zakupie za powyżej 100zł każda osoba otrzymuje opłaconą na rok domenę PL , funkcjonalną com.pl , net.pl , org.pl lub regionalną np. waw.pl , radom.pl oraz serwer opłacony na pół roku z góry. Jeżeli jesteś zainteresowany dokładniejszą ceną, zapraszam pod adres: http://www.BialkowskiKarol.pl i klikając na banner " Kliknij, po bezpłatną wycenę" wpisz dokładną specyfikację. PONADTO proponuję zniżkę do 20% na tworzenie stron internetowych na potrzeby Organizacji Pożytku Publicznego, np. wszelkie fundacje, stowarzyszenia i inne strony. Jeśli nie wiesz, cz się załapiesz na zniżkę, i w jakiej wysokości dodatkowo w specyfikacji proszę dodać "Chcę wziąć udział w promocji OPP". Kontakt dostępny jestw wyżej przedstawionej stronie i tutaj: Email: napisz[at]bialkowskikarol.pl - zamiast [at] wpisz znak @ Tel. kom. : 511 795 467 GG: 4039304 Pozdrawiam i zachęcam do zakupu! Ten post edytował bialko0019 24.09.2010, 22:03:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytaj dokładnie post kolegi essey. ...i vice versa, przeczytaj mój post. Zadajmy sobie pytanie dlaczego nie kupujemy najtańszych lacków na targowisku za 5zł (przynajmniej ja nie kupuje), zresztą nie ważne... są tańsze niż jakieś tam lepsze, nie mówię o jakich tam pumach czy adidasach, chodzi mi o takie jakieś średniej marki. Z tym też chcecie walczyć? To taka sama sytuacja, branża ta sama ale zupełnie inny target odbiorców. Sztuką nie jest sprzedać coś tanio. Za przykład weźmy wymienione przeze mnie firmy Coca-Cola i McDonald. Coca-Cola tworzy napój jedyny w swoim rodzaju (jego receptura jest tajna i nawet rozlewnie nie wiedzą dokładnie z czego się składa, jakąś tam mieszankę dostają od głównego oddziału i do niej dolewają, mieszają etc.), ogólnie jest bardzo dobra i stąd taka cena, wygórowana? Przecież można kupić Kole za 0,70zł marki Tesco, ale płaci się za jakość. McDonald - zapewne wszyscy z nas jedli o wiele smaczniejsze hamburgery niż z McDonalda, poza tym były o wiele większe i tańsze, a więc sztuką jest sprzedać coś drogiego i "niedobrego" za wysoką cenę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) McDonald zarabia na czymś zupełnie innym (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) bowiem wszystko co jest idealne samo się reklamuje Niestety nic nie jest idealne i nic samo się nie reklamuję (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) @up No tak, ale ja w sumie pisałem do tego konkretnego przypadku. Dumping - jasne. Natomiast co do zawyżonych cen to raczej w naszej branży nie ma racji bytu bo to jest internet i nie ma przewagi lokalizacji. Prosty przykład sprzedaży chleba w wioskach i miastach zalanych przez tegoroczną powódź po 10zł. Trochę tak wyrywasz to zdanie z kontekstu. Tak, żeby było jasne mam dokładnie takie samo zdanie jak @vokiel, po prostu bronie wolności, bo rynek powinien być wolny bo wtedy jest najbardziej wydajny i tyle. Ten post edytował #luq 25.09.2010, 20:40:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 08:07 |