![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś zachciałby napisać dla mnie formularz, który wysyłałby do mnie e-mail z wpisanymi danymi? Może ktoś hobbystycznie zajmuje się pisaniem formularzy...?
Sama się z tym męczę już trzeci dzień, a nie mogę osiągnąć zamierzonego efektu =\ Narazie udało mi się stworzyć prosty formularz, ale to nie jest to czego potrzebuję. Jeśli jest ktoś chętny to podam co powinien zawierać ten formularz.
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc tak... ściągnęłam jakiś prosty formularz kontaktowy z tej strony http://websta.pl/download/php-formularz-ko...wysylania-maili
Próbowałam go edytować, ale nie idzie ^^'' Chciałabym żeby formularz był bardziej zaawansowany. Gram w pewną grę mmorpg i jestem tam leder'em jednego z klanów. Chciałabym stworzyć taki formularz, że każdy kto zechciałby do nas dołączyć mógł wysłać swoje zgłoszenie przez oto taki formularz. Schemat formularza miałby być następujący: IGN (tzn nick i to pole musi być obowiązkowe, min 3 znaki): Element (obowiązkowe pole wyboru z tylko jedną możliwą opcją): - Earth - Fire - Water - Wind Job (obowiązkowe pole wyboru z tylko jedną możliwą opcją): - Killer - Warrior - Knight - Wit - Priest - Seer LVL (obowiązkowe, tak żeby można było wpisywać tylko cyfy i max liczba cyfr to 3): Country (obiwiązkowe, min 3 znaki): Pytanie 1 (pytań jeszcze nie wymyśliłam, ale powiedzmy, że będzię to linijka textu na odpowiedź i obowiązkowe pole): Pytanie 2 (obowiązkowe pole): Pytanie 3 (obowiązkowe pole): Message (kilka linijek textu i pole nieobowiązkowe): I żeby oto taki formularz wysłał się do mnie na e-mail no i by na dać temu jakiś ładny wygląd =3 Będę widzięczna za pomoc! <3 Ten post edytował Marion 25.09.2010, 16:53:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 22:53 |