![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 2 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jakich klawiatur używacie? Wpisujcie się po kolei - w miarę możliwości opiszcie jakie funkcje cenicie w klawiaturze(podświetlenie, skok klawiszy etc.). Pozdrawiam, Gabriel Żukowski Ps. Pomożecie przy okazji mi w, jakże trudnym wyborze klawiatury ;] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie chodzi tylko o cenę ale również całkowite przestawienie przyzwyczajeń. Aczkolwiek jako dodatkowy sprzęt kupiłbym bardzo chętnie. czy ja wiem, zawsze możesz zainstalować MS Przeciąg 7 Business Ultimate Profesional for Home czy z czego tam korzystasz, a jeśli o system idzie to bardzo szybko się przestawisz, chociaż faktycznie żeby zbudować sobie środowisko pracy to trochę czasu trzeba bo jednak system inny/nowy to i poznanie jego zaplecza w postaci dodatkowych aplikacji trochę zajmuje. No ale nie namawiam, nie czas i wątek na to (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) A co do tematu to widziałem też "ciekawe" rozwiązaie IBMa w kwestii podświetlania klawiatury w laptopach (resztę Twoich wymagań z tego co pamiętam spełniała). Mianowicie zastosowano lampkę wbudowaną w górnej części matrycy w okolicach zamka/zatrzasku. Lampka po włączeniu robiła za podświetlenie klawiatury z góry (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował devnul 23.09.2010, 14:18:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:38 |