![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Postanowiłem spróbować swoich sił w OOP, na przykładzie skryptu rejestracji użytkowników. Napisałem coś takiego i o dziwo działa (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Gdy dane są poprawne dodaje użytkownika, gdy nie to nie dodaje, ale za to również nie wyświetla komunikatu. Moja prośba do Was, doświadczonych w temacie osób, to zobaczenie czy ten kod jest napisany poprawnie (zgodnie ze sztuką), co można w nim ulepszyć i jak najlepiej rozwiązać wyświetlanie komunikatów, które w tej formie nie działają. Za wszelkie opinie, porady serdecznie dziękuję(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej nie chodzi o to.
Powinieneś zakupić jakąś książkę omawiającą OOP - na pewno dużo Ci da i odpowie na wiele pytań. Zobaczysz jak to wszystko wygląda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ten post edytował Ziem 20.09.2010, 09:13:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 23:39 |