![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam do was takie pytanie, robię sobie prostą stronkę i kiedyś kolega mi dał taki kawałek kodu (chodzi o formularz kontaktowy) lecz brakuje funkcji wysyłania tego wszytskiego, wiem że wszytsko to było bo przeglądałem forum, ale tak wszytsko jest zamotane jak dla ze masakra i liczę na waszą pomoc, co mi pomoże zrozumieć ten skrypt lepiej. Będę max wdzięczny.
Oto skrypt który mam: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki "goran", naprawdę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tylko wrócę z pracy zacznę kombinować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Podaje odpowiedź jakby ktoś również potrzebował (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Formularz w html: To w "kontakt_dziekujemy.html"
.htaccess
Mam nadzieję że pomogłem również komuś, p.s. dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował mitas 17.09.2010, 21:34:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:14 |