![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przedmiotem jest baza filmów online wraz z serialami dostępnych na stronie www.zalukaj.pl.
Cała baza jest odpowiednio posegregowana i filmy się nie powtarzają. Wszystko jest odpowiednio ułożone w kolumnach (tytuł, opis, gatunek, typ, obrazek, data dodania oraz link) Całość zawiera ponad 7 tys pozycji (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Kontakt na gg: // 11125964 Inne moje oferty: - skrypt omijający limity na megavideo - baza filmów i seriali 15 tys wraz z skryptem oraz wiele innych... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sprzedaję opisów z filmweb.pl jako moje. Przy każdym opisie jest link do strony skąd zostały one pobrane. Wszystkie treści które są w tej bazie są dostępne w internecie i każdy ma do nich dostęp. Ja tylko sprzedaję czas który musiałem poświęcić aby to zebrać w jedną całość.
|
|
|
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie sprzedaję opisów z filmweb.pl jako moje. Przy każdym opisie jest link do strony skąd zostały one pobrane. Wszystkie treści które są w tej bazie są dostępne w internecie i każdy ma do nich dostęp. Ja tylko sprzedaję czas który musiałem poświęcić aby to zebrać w jedną całość. Nie mnie sie bedziesz tlumaczyl, nie moja tresc ukradles i probujesz sprzedac. Proponuje za to poczytac jak koncza tacy "prawni cwaniacy" ktorzy mysla ze obchodza regulaminy i prawo bo "sprzedaja czas a nie tresc".
Ten post edytował Puciek 13.09.2010, 20:15:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 14:00 |