![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie.
Nie jestem typowym koderem, bardziej zajmuje sie marketingiem, ale php juz obkumane, skrypty itp pod katem seo sobie przerabiam, jednak chciałym poznać jeszcze jakiś język, tylko jaki... Myślałem, żeby obkumać pythona, a potem django, albo ruby i railsy - jednak to drugie wydaje mi sie mniej przyszłościowe... co do javy, to po ostatnich zagraniach oracle, nic nie jest pewne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CO polecacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może ja dołączę się do pytania. Doszedłem do wniosku, że jeden język programowania to trochę mało. Co możecie mi polecić. Od razu mówię, że swoją przyszłość jak na razie wiążę z tworzeniem stron www, toteż chciałbym wybrać język, który może mi się przydać w webdevelopingu. Dobrze byłoby też aby był choć trochę podobny do php. Myślałem nad Javą ale może macie jakieś inne propozycje?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 05:27 |