![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 9 Dołączył: 3.05.2009 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem, tworze koszyk zakupow na sesjach i gdy usuwam jeden produkt z koszyka usowa mi wszystkie pod nim, czemu tak sie dzieje? oto kod:
prosze sie nie przestraszyc to dopiero wersja w trakcie pracy Ten post edytował XP'ek 9.09.2010, 20:40:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat A po za tym zaloze sie ze czasami nawet tobie najprostsze rzeczy sprawiaja problem Nie odpowiedziałeś na moje pytanie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nie, jak zaczynam programować coś nowego, to siadam w pierwszy lepszy kurs by poznać podstawy. Jak zaczynam używać jakiś rzeczy w danym języku, to poznaję podstawy o tej rzeczy. W Twoim przypadku jeśli bawisz się tablicami, to masz zajrzej do manuala, gdzie opisane są tablice i masz to przestudiować. Znajdziesz tam bardzo wiele pozytecznych informacji. Cytat To ze nei znalem funkcji prin_t Patrz punkt o podstawach.Cytat tydzien siedzialem nad jedna funkcja a nie pisalem na forum wiec chyba warto zaoszczedzic czasami czas i napisac na forum Chyba warto jednak oszczedzić czas i poznac podstawy niż siedzieć tydzień nad pierdułą? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ps: masz gratisa: Temat: Jak poprawnie zada pytanie wkuj na pamięć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 06:18 |