![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 1 Dołączył: 22.11.2007 Skąd: lbn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam w bazie tabele players tam dużo różnych kolumn. Chciałbym dodać opcje sprawdzającą czy nie ma multikonta po adresie ip oraz wyświetlić id gracza, nazwe i ip.. Jak to zrobić (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) tabela: players kolumny do wyswietlenia: id, user, ip w kolumnie "ip" są adresy Chciałbym aby wyświetlało tylko graczy o powtarzającym się adresie ip |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 1 Dołączył: 22.11.2007 Skąd: lbn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzieki za szybką odpowiedz.
A jak to poprawie wyświetlić bo zrobiłem coś takiego Kod $wykonaj = mysql_query("SELECT ip, count(*) FROM players GROUP BY ip HAVING COUNT (ip) > 1 ORDER BY id") or die('Błąd zapytania'); echo '<table cellpadding="2" border=1><tr><td width="50px">Id</td><td width="150px">Nik</td> <td width="150px">Ip</td>'; while($x=mysql_fetch_array ($wykonaj)) { echo ' <tr> <td width="50px">'.$x['id'].'</td> <td width="150px">'.$x['user'].'</td> <td width="150px">'.$x['ip'].'</td>'; } echo'</tr></table>'; Wywala mi błąd zapytania czyli w zapytaniu coś nietego..(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował tofik1778983 9.09.2010, 17:31:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 20:43 |