![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym pięknie prosić o ocenę mojej web aplikacji - www.softime.pl
W necie widzę dużo takich programów, między innymi infakt.pl ale wszyscy chcą pieniądze. Ja jestem bezczelny i zamiast pieniędzy zamieszczam reklamę w nagłówku (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) No, ale dobra. Softime.pl to z założenia prosty system do wyceniania swojej pracy. Pomyślałem że będę czegoś takiego potrzebować, a trzeba przyznać że jak klient wie za co płaci to jest bardziej wyrozumiały, więc postanowiłem napisać web app'a, który może komuś z was się przyda. W każdym razie, proszę o ocenę softime.pl i ewentualne propozycje jak można by to rozwinąć (jak mi się będzie chciało to może coś popiszę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) Ten post edytował MWL 16.03.2010, 21:53:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem i dzięki za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jak pewnie się domyślasz zadaniem tego tekstu jest optymalizacja dla pozycjonowania (myślę że zmiana koloru zrobi swoje). Jeśli chodzi o rejestrację. Dobrze by było żeby było do tego dojście właśnie na kilka różnych sposobów. Dla osoby która chce się zalogować będzie to pole logowania, dla osoby która jest pierwszy raz na stronie będzie to przycisk, który na stronie jakoś się różni od innych elementów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I dlatego 2 razy zrobiłem rejestrację, nie uważam tego za zły pomysł. Jeśli chodzi o logo, postanowiłem że w nie zainwestuję, choć projekt nie jest na razie dochodowy logo to ważna sprawa. Pewnie w coś koło 2, 3 dni się zmieni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:12 |