![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym pięknie prosić o ocenę mojej web aplikacji - www.softime.pl
W necie widzę dużo takich programów, między innymi infakt.pl ale wszyscy chcą pieniądze. Ja jestem bezczelny i zamiast pieniędzy zamieszczam reklamę w nagłówku (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) No, ale dobra. Softime.pl to z założenia prosty system do wyceniania swojej pracy. Pomyślałem że będę czegoś takiego potrzebować, a trzeba przyznać że jak klient wie za co płaci to jest bardziej wyrozumiały, więc postanowiłem napisać web app'a, który może komuś z was się przyda. W każdym razie, proszę o ocenę softime.pl i ewentualne propozycje jak można by to rozwinąć (jak mi się będzie chciało to może coś popiszę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) Ten post edytował MWL 16.03.2010, 21:53:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Tak, mówię o tym białym tekście po prawej stronie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Zgadzam się, ze zwykle pod logowaniem jest rejestracja, ale jaki jest sens dwa razy zachęcać do tego samego na przestrzeni łącznej 500px? Rozumiem, że akurat nie dysponujesz grubymi milionami do wydania na grafikę, ale oceniam to co widzę. Nie chcę Cię dobić/załamać/zirytować tylko pomóc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:51 |