![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czytałem tą instrukcje :
http://www.poetryofprogramming.com/pl/symf...ebsf-directory/ zrobiłem wszystko jak trzeba ,pozamieszczałem własne ścieżki do projektu i ukazuje mi się biała strona :-( macie jakąś rade? żółte światełko w wampie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niewiem..wiem że napewno ze to problem z plikiem httpd-vhosts.conf .Ponieważ jak podmieniem ten plik na orginalny świeci mi się żółte światełko. a jak zmieniam to brązowe...mam w tym pliku takie dane:
<VirtualHost *:80> ServerAdmin webmaster@dummy-host.localhost DocumentRoot "C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/docs/dummy-host.localhost" ServerName dummy-host.localhost ServerAlias www.dummy-host.localhost ErrorLog "logs/dummy-host.localhost-error.log" CustomLog "logs/dummy-host.localhost-access.log" common </VirtualHost> <VirtualHost *:80> ServerAdmin webmaster@dummy-host2.localhost DocumentRoot "C:/Program Files/Apache Software Foundation/Apache2.2/docs/dummy-host2.localhost" ServerName dummy-host2.localhost ErrorLog "logs/dummy-host2.localhost-error.log" CustomLog "logs/dummy-host2.localhost-access.log" common </VirtualHost> NameVirtualHost 127.0.0.2:80 <VirtualHost 127.0.0.2:80> ServerName your_server_name DocumentRoot “C:/wamp/www/mojproject/web” DirectoryIndex index.php <Directory “C:/wamp/www/mojproject/web”> AllowOverride All Allow from All </Directory> Alias /sf “c:/wamp/bin/php/php5.3.0/PEAR/data/symfony/web/sf” <Directory “c:/wamp/bin/php/php5.3.0/PEAR/data/symfony/web/sf”> AllowOverride All Allow from All </Directory> </VirtualHost> może wy coś tu widzicie źe napisanego? ścieżki napewno mam dobrze ustawione Kit z tym.POdajcie mi dobrą instrukcje jak zainstalować symfony.nie ważne na jakim serwerze.Byle żeby chodziło |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 22:46 |