![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ocenie proszę ten projekt:
Alpha IT Design strony ma być, w założeniu, bardzo prosty i czytelny. Pytanie brzmi czy nie przesadziłem z tą prostotą. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jak ulepszy tą stronę? Co poprawić? Czy obecna ujdzie? Proszę o ocenę w skali 0-9 (0: dno; 9: ideał). |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejny projekt płonie w ogniu krytyki ("Gore!"). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Całe szczęście, że nie mój.
Muszę jednak coś zaznaczyć. Ekstremalnie podoba mi się pomysł z dużymi przyciskami nawigacyjnymi. Na naszej stronie nie będzie dużo treści i to chyba najlepszy sposób na wypełnienie pustki. Dlatego bardzo proszę o sugestie w jaki sposób przerobić ten projekt. Przekazałem wszystkie uwagi grafikowi i przygotował coś takiego: (IMG:http://www.alphait.pl/Rysunek_14_mini.png) Jest lepiej? Proszę o ocenę w skali 0-9. No i kluczowe pytanie: czy jest lepiej niż obecnie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest lepiej? Proszę o ocenę w skali 0-9. No i kluczowe pytanie: czy jest lepiej niż obecnie? Nie, nie jest lepiej. Jest tak samo tragicznie. Maksimum 2 w skali 0-9. Wszyscy piszą Ci, że jest źle, że masz zmienić koncepcje i zrobić to całkowicie od nowa. Nie wiem dlaczego trzymasz się kurczowo tak beznadziejnego początku? To tak jakbyś budował dom na źle wylanych fundamentach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 23:40 |