![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czytałem tą instrukcje :
http://www.poetryofprogramming.com/pl/symf...ebsf-directory/ zrobiłem wszystko jak trzeba ,pozamieszczałem własne ścieżki do projektu i ukazuje mi się biała strona :-( macie jakąś rade? żółte światełko w wampie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat spróbuje lepiej zainstalować na krasnalu symfony instaluje się na komputerze nie na krasnalu. Cytat wszystko przez to że mam system na E. Partycja na której masz system nie ma znaczenia. Cytat macie może instrukcje jak zainstalować na krasnalu symfony? Jeśli bierzesz się za symfony to porzuć krasnala. Cytat dlaczego symfony mi generuje pliki na e:\document_and_settings\Moje dokumenty\ skoro mam go zainstalowanego na c:\ Zobacz w jakim katalogu jesteś w konsoli kiedy generujesz projekt. Jeśli jest ten: e:\document_and_settings\Moje dokumenty\ to znaczy, że jednak generuje w katalogu bieżącym - czyli w tym w którym się znajdujesz. Zacznij bardziej przykładać się do postów, które piszesz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:53 |