![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Oto kod:
Na myśl przyszedł mi sposób:
Czy istnieje jakaś inna możliwość? W moim skrypcie będę korzystał z obiektu klasy A w wielu innych obiektach, gdzie wszystkie są zawarte w obiekcie klasy C i nie chciałbym za każdym razem przekazywać do konstruktora innych obiektów referencji do obiektu A. Innym rozwiązaniem może być stała klasowa w postaci obiektu, wtedy mógłbym się odwoływać A::obj->costam. Ten post edytował SpokoJny_ 26.08.2010, 16:14:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@webmaniak - PHP wykonuje się po stronie serwera - ma wiec pośredni wpływ na stronę klienta ( to co widzisz w przeglądarce )
@rzymek1 - bliżej nieokreślone ? Wysyła na ogół bardzo określony kod (x)HTML ( chociaż nie rozdrabniajmy tego bo zaraz ktoś "inteligentny" zacznie wymieniać co jeszcze można wysłać - albo walnie link do mimr type) (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) myśle jednak ze kod jaki dostanie przeglądarka jest zależny od php - to tu ( czyt. W kodzie php - wiem, wiem są szablony których sam zresztą używam ) decyduje się gdzie co się wyswietli. ( do "proroków" - wiem co to pozycjonowanie w css ) sorki ze pisze takimi wyrażeniami, ale niektórzy użytkownicy nie są pro, uważają sie za nich i próbują się popisac offtpoujac każdy temat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 21:22 |