![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Oto kod:
Na myśl przyszedł mi sposób:
Czy istnieje jakaś inna możliwość? W moim skrypcie będę korzystał z obiektu klasy A w wielu innych obiektach, gdzie wszystkie są zawarte w obiekcie klasy C i nie chciałbym za każdym razem przekazywać do konstruktora innych obiektów referencji do obiektu A. Innym rozwiązaniem może być stała klasowa w postaci obiektu, wtedy mógłbym się odwoływać A::obj->costam. Ten post edytował SpokoJny_ 26.08.2010, 16:14:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie za 1000punktów? A kto twierdzi że php ma wpływ na sposób wyświetlania strony?? Na pewno nie ja, dlatego nie wklejałem tu kodu. Napisałem po prostu że to co napisałeś działa bo komuś innemu też może się przydać. A odpowiedni html i css mam dlatego mnie to dziwi, że źle mi wyświetla.
Jak dam:
to mi dobrze wyświetla. Natomiast :
powoduje że tekst ląduje na samą górę. Muszę chyba jeszcze raz przeanalizować treść kodu. Dziękuję za pomoc. Ten post edytował webmaniak 1.09.2010, 13:23:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 05:11 |