|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam, tak jak w temacie ciekawi mnie jak zrobić coś takiego:
Powiedzmy, ze jest panel administratora, w którym można dodawać strony, ale nie są one nigdzie w menu, ani nic takiego i chcialbym, zeby link był generowany automatycznie - czyli np. są w bazie pola: title, link, text i teraz jak w administratorze ktos dodaje temat "jakiś ciekawy temat" to zamienia się on w polu link na "jakis-ciekawy-temat" - do tego momentu jest banalnie, ale pytanie jak teraz wrzucić to do $routes, żeby widział mi to na zasadzie http://example.com/jakis-ciekawy-temat ? (nie interesuje mnie rozwiazanie typu : /{ID}/{link} bo to trywialne jest) Dzięki za odpowiedzi! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Hmm to nie jest rozwiązanie, które mnie zadowala, ale na pewno jakoś rozwiązuje problem, dzięki!
|
|
|
|
isso [CodeIgniter]Generowanie $routes na podstawie danych z bazy 31.08.2010, 17:44:48
szok Nie w rutingu, bo to niema sensu. Za każdym razem ... 31.08.2010, 19:54:06 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 10.06.2026 - 11:12 |