![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Poszukuję dobrego, sprawdzonego, poprawnego edytora stron www. Dodatkowo musi to być program płatny i w cenie tak do 400, 500 zł. Czy znacie jakiś dobry, godny polecenia? Patrzyłem na Pajączka, ściągnąłem wersję demo i nie wiem czy trafiłem na jakąś złą wersję, ale jakoś mnie on nie przekonał. Używa przestarzałych znaczników itp. Jeżeli znacie jakiś dobry, płatny, godny polecenia, w okolicach 400-500 zł program to będę wdzięczny.
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 782 Pomógł: 153 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkoda że tak mało kasy. Jeśli sprecyzowałeś tylko 'edytor' to możesz w ramach rzutu nabyć Visual Studio - tutaj w licencji edukacyjnej mieści się w ramach 500zł.
PHP na tym nie stworzysz! Ale do PHPa masz, jak ktoś wspomniał świetne darmowe edytory (NetBeans, Eclipse+PDT) a Visual Studio to znakomity produkt do innych języków programowania (c#,c++) czy ASP. Wątpię żeby ci od stypendium robili ci problemy - VS to w końcu edytor. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 23:05 |