![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem zrobić aby wyświetlało mi napis kiedy ktos doda rekord. Zrobiłem tak i nie działa:
Prosze mi powiedziec gdzie bład.Z góy dzięki.;( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 4 Dołączył: 24.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chryste panie.. przeciez nie chodzi o to zeby sprawdzac czy jest nowy rekord co 10 sek bo przeciez po co maja mi sie wyswietlac informacje ze ktos tam inny wstawil rekord.. bo tak to by dzialalo, ze przgladam sobie strone az tu nagle pojawia mi sie komunikat "Dodano nowy rekord"... heheheh beka co nie miara Jesli ajax to zrob sobie funckje powrotu po instercie ktora wstawi html-a w jakiegos diva, czyli document.getElementById("odpowiedz").innerHTML = "Dodano nowy rekord"; wiiir no ja wiem że sprawdzanie co 10 s czy jest nowy rekord jest bez sensu ale z jego posta wywnioskowałem że o coś takiego może mu chodzić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 34 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiiir no ja wiem że sprawdzanie co 10 s czy jest nowy rekord jest bez sensu ale z jego posta wywnioskowałem że o coś takiego może mu chodzić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) No w sumie tez tak mozna bylo zalozyc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:19 |