Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Jakie oceny mieliście/macie przeważnie na semestr i koniec roku z matematyki?
adolf1945

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jakie oceny mieliście/macie przeważnie na semestr i koniec roku z matematyki? (IMG:style_emoticons/default/czarodziej.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
thek

Grupa: Moderatorzy

Podstawówka: 5/6
Liceum: 5/6
Studia zależnie od przedmiotu i typu:
Analiza mat. i równania różniczkowe: 4(sem2), 3(sem3)
Algebra: 3
Logika 3.5
Metody numeryczne: 3
Mat. dyskretna: 5
Metody probabilistyczne i statystyczne: 3.5

Nie rozdzielałem na egzaminy i ćwiczenia. Głównie były tylko albo jedno z nich, albo z obu to samo co wpisałem. Analizę rozbiłem na 2 oceny bo miałem przez 2 semestry i każdy oceniany osobno. Ale miałem akurat matmę na wysokim poziomie i trudno było wysoką ocenę uzyskać. Zresztą mój poziom matmy widać po odpowiedziach także tu. Algorytmy oparte mocno o tę naukę ( a są inne w informatyce? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) raczej nie stanowią dla mnie problemu. Wystarczy zresztą wspomnieć, że miałem przedmioty, który mocno wiąże się z matmą, choć mało kto je ma. Choćby logika rozmyta. W porównaniu do normalnej to już zupełnie inna szkoła jazdy. Nie ma prawdy i fałszu jedynie, ale prawdopodobieństwa wystąpienia ich oraz może wystąpić więcej niż tylko owe 2 stany. Choćby i 50 pośrednich, każdy ze swoim prawdopodobieństwem. Matma w ilości, od której boli głowa.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 4.10.2025 - 23:41