![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem. Potrzebuje umiescic w formularzu 2 skrypt js i ajaxa. Problem w tym, ze oba to dwa rozne formy. Jeden form to skrypt js pop up kalendarz wstawiajacy date do pola tekstowego, z ktorego chcialbym pozniej pobrac dane, a drugi to lista rozwijalna z zapytaniami do bazy. Jak to mozna roziwazac?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
A z jakiego to powodu dzielisz pola pomiędzy dwa formularze?? Wydaje mi się, że skoro i tak wysyłasz je jednocześnie to lepiej będzie jak umieścisz je w jednym... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej A z jakiego to powodu dzielisz pola pomiędzy dwa formularze?? Wydaje mi się, że skoro i tak wysyłasz je jednocześnie to lepiej będzie jak umieścisz je w jednym... Pozdrawiam Poniewaz jeden form to jest gotowy skrypt kalendarza w js, ktory wstawia w 2 pola txt 2 daty. I ten form ma swoja nazwe, za pomoca ktorej budowane sa inne funkcje, dosc obszerny kod obslugi tego kalendarza. A drugi form to lista rozwijalna z zapytaniami do bazy. Jak wrzuce go do powyzszego forma to przestanei dzialac. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:50 |