![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 20.01.2008 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam prezentuje mój skrypt logowania:
Jest jedno ale. Skrypt ten działa z opóźnieniem tzn gdy próbuje się logować skrypt wykonuje wszystko poprawnie. Wyskakuje mi okienko poprawnie zalogowano i przenosi mnie po 4 sekundach do index.php, jednak ukazuje mi się nadal formularz logowania, gdy odświeże stronę wszystko jest ok zalogowało. Tak samo jest przy wylogowywaniu: klikam wyloguj, wyskakuje okienko wylogowało ale tak naprawdę nie wylogowało i z powrotem przenosi mnie do wylogowywania. Gdy spróbuje następnym razem wszystko jest ok. Tak jakby usuwało zmienne sesji po czasie i przy logowaniu tak jakby tworzyło zmienne sesji z małym opóźnieniem. Czym może to być spowodowane? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 12 Dołączył: 16.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde też miałem kiedyś taki numer, ale pamiętam to jak przez mgłę. Póki co prowizorycznie daj funkcję na przeładowanie strony, aż nie pojawi się jakiś stary wyjadacz
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:13 |