![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Natrafiłem na baaaaardzo dziwny problem. Mianowicie, mam sobie kontroler dodający produkty do koszyka, oraz widok czytający zawartość koszyka. Gdy dodaje produkty wszystko idzie ok do czasu dodania 5 produktu, który się dodaje, ale po odświerzeniu znika. Uniemożliwia to dodanie więcej niż 4 produktów do karty... Bardzo proszę o pomoc! Dodawanie produktów do karty Controller
Model
Wyświetlanie: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie sęk w tym że był taki problem który wyeliminowałem. Wyłączyłem w Cart sprawdzanie nazwy... już nie wiem co mam robić
edit: Dla pewności sprawdziłem nawet jeżeli produkty nie mają polskich znaków w nazwie to i tak nie działa poprawnie... No to teraz się uśmiejecie, zrobiłem dla testów 2 funkcje które znajdują się poniżej. Każdy z Was może to przetestować. Przy wywolaniu 'test' wszystko gra pięknie bo sa w karcie produkty, natomiast po przejsciu do test2 (listowanie identyczne jak w test) wyswietla sie tylko 5 produktów... I O CO CHODZI?! Kod:
Ten post edytował newicz 23.08.2010, 19:21:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 05:36 |