Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [Wykonam] STRONY INTERNETOWE tylko 150zł
designe

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie.

Jeśli potrzebna Ci prosta, ciekawa pod względem graficznym strona internetowa, pisz śmiało na adres [CIACH] . Całkowity koszt, w który wliczony jest projekt graficzny, zakodowanie i pomoc w instalacji strony na serwerze to tylko 150zł. Więcej informacji i przykładowe prace pod wyżej wymienionym adresem email.
Powód edycji: [Daiquiri]: Usuwam e-mail na życzenie autora ;)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kbsucha

-----

Nie bardzo wiem czemu sie tak bardzo burzycie. Przeciez autor nie stanowi waszej bezposredniej konkurencji, chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl, a gdy nie znajdzie takiej oferty to wybierze ta za 1500zl. Autor celuje w specyficzna nisze i jezeli sie to dla niego oplaca no to jego sprawa.

Pozdrawiam

EDIT: @Pawel_W: nie bardzo widze związek mojego posta z tym serwisem

Ten post edytował kbsucha 23.08.2010, 10:02:05
+Quote Post
Pawel_W

-----

Cytat(kbsucha @ 23.08.2010, 10:03:19 ) *
Nie bardzo wiem czemu sie tak bardzo burzycie. Przeciez autor nie stanowi waszej bezposredniej konkurencji, chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl, a gdy nie znajdzie takiej oferty to wybierze ta za 1500zl. Autor celuje w specyficzna nisze i jezeli sie to dla niego oplaca no to jego sprawa.

Pozdrawiam

odsyłam na zlecenia.przez.net w celu potwierdzenia swojej opinii (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)

EDIT:
@kbsucha
o ten kawałek mi chodziło:
Cytat
chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl

Ten post edytował Pawel_W 23.08.2010, 10:06:10
+Quote Post
siatkarzyna

-----

Cytat(Pawel_W @ 23.08.2010, 10:13:17 ) *
odsyłam na zlecenia.przez.net w celu potwierdzenia swojej opinii (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)

O tam to jest Chiński market (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chodź sam tam wysyłam oferty jednak nie schodzę poniżej pewnej kwoty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no i niestety zero klientów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kiedyś było tam takie fajne zlecenie nie pamiętam jak dokładnie brzmiało ale coś takiego

"Zlecę wykonanie prostej strony Strona główna + 5 podstron.
Zależy mi na profesjonalnej grafice proszę o wykonanie 2-3 propozycji z czego ja wybiorę sobie jedną.
Projekty proszę wysyłać na maila (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
Budżet 200 - 300 zł (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) "

Ciekawe co by było jak by na tworzenie stron internetowych potrzebny był by jakiś certyfikat. Np mieszkań nie można sobie od tak sprzedawać. Tylko że to jest internet.

Cytat(designe @ 23.08.2010, 09:17:15 ) *

@designe szału nie ma wygląda jak jakiś darmowy szablon ale w porównaniu do tych innych za 150 zł no to w miarę. Pododawaj alt do img bo masz błędy
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.09.2025 - 18:41