![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Jeśli potrzebna Ci prosta, ciekawa pod względem graficznym strona internetowa, pisz śmiało na adres [CIACH] . Całkowity koszt, w który wliczony jest projekt graficzny, zakodowanie i pomoc w instalacji strony na serwerze to tylko 150zł. Więcej informacji i przykładowe prace pod wyżej wymienionym adresem email.
Powód edycji: [Daiquiri]: Usuwam e-mail na życzenie autora ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 19 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo wiem czemu sie tak bardzo burzycie. Przeciez autor nie stanowi waszej bezposredniej konkurencji, chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl, a gdy nie znajdzie takiej oferty to wybierze ta za 1500zl. Autor celuje w specyficzna nisze i jezeli sie to dla niego oplaca no to jego sprawa.
Pozdrawiam EDIT: @Pawel_W: nie bardzo widze związek mojego posta z tym serwisem Ten post edytował kbsucha 23.08.2010, 10:02:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo wiem czemu sie tak bardzo burzycie. Przeciez autor nie stanowi waszej bezposredniej konkurencji, chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl, a gdy nie znajdzie takiej oferty to wybierze ta za 1500zl. Autor celuje w specyficzna nisze i jezeli sie to dla niego oplaca no to jego sprawa. Pozdrawiam odsyłam na zlecenia.przez.net w celu potwierdzenia swojej opinii (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) EDIT: @kbsucha o ten kawałek mi chodziło: Cytat chyba nie wyobrazacie sobie klienta, ktory chce wydac na strone 150zl
Ten post edytował Pawel_W 23.08.2010, 10:06:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 4 Dołączył: 1.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odsyłam na zlecenia.przez.net w celu potwierdzenia swojej opinii (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) O tam to jest Chiński market (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chodź sam tam wysyłam oferty jednak nie schodzę poniżej pewnej kwoty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no i niestety zero klientów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiedyś było tam takie fajne zlecenie nie pamiętam jak dokładnie brzmiało ale coś takiego "Zlecę wykonanie prostej strony Strona główna + 5 podstron. Zależy mi na profesjonalnej grafice proszę o wykonanie 2-3 propozycji z czego ja wybiorę sobie jedną. Projekty proszę wysyłać na maila (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Budżet 200 - 300 zł (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) " Ciekawe co by było jak by na tworzenie stron internetowych potrzebny był by jakiś certyfikat. Np mieszkań nie można sobie od tak sprzedawać. Tylko że to jest internet. @designe szału nie ma wygląda jak jakiś darmowy szablon ale w porównaniu do tych innych za 150 zł no to w miarę. Pododawaj alt do img bo masz błędy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 18:41 |