![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 4 Dołączył: 3.11.2008 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, otóż chcę sprzedawać wraz ze znajomym własny system CMS. Otóż jaki typ licencji zastosować i jak mniej więcej taką licencję napisać. Na prawie wogule się nie znam, dlatego pytam. Wiem, że dużo było tematów tego typu, ale żaden nie zawierał sensownej wypowiedzi. Znalazłem licencje typu EULA i każdy radzi, żeby samemu napisać taką licencję. Co mi daje napisanie takiej licencji w świetle prawa, czy takie aplikacje po prostu trzeba jakoś rejestrować.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Na prawie wogule się nie znam Na ortografii widać też.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 4 Dołączył: 3.11.2008 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Na ortografii widać też. A co to wogule ma do tematu? Jak chcesz pomóc to pisz sensownie, a nie jakieś pierdoły, które zaśmiecają tematy na forum. devnul: Dzięki za odp, nie to co inni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to wogule ma do tematu? Jak chcesz pomóc to pisz sensownie, a nie jakieś pierdoły, które zaśmiecają tematy na forum. Widzisz, to forum jest po prostu zamieszkane przez chorych, psychopatycznych wariatów, którzy na widok takich kardynalnych błędów ortograficznych wychodzą z domu i zabijają pierwszego napotkanego człowieka, dlatego tak zwracamy uwagę na pisownie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:23 |