![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o konstruktywną ocenę strony
kwiatek.debica.pol.pl/wordpress W szczególności uzytecznosc, ale również wygląd strony z góry dziękuje za obiektywne opinie Ten post edytował Grand93 21.08.2010, 15:59:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze - nie ja robiłem dziennik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ( spróbuj nie ja pisałem )
jQuery, hmm - wiem że za dużo, ale to nie ja wydaję polecenia, jednym się podoba - innym nie - to zależy od możliwości PC (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amatorka - trochę ogólnikowo, nie rozumiem. Jeżeli chodzi o przeglądarki - ludzie którzy używają IE to .... chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego. Marquee - próbowałem z plugin'ami jquery, ale coś dziwnie to działało( chociaż na dole mogłem dać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Postawione na Wordpress - czy według Ciebie używanie CMS oznacza błąd ? WP jest według mnie najlepszym rozwiązaniem jeżeli chodzi o Open Source. ( miałem sam napisać CMS ?! a jeżeli nie to co takiego polecasz ) Ilość box - nie kontroluje jej - Box dodają moi przełożeni według swojego uznania, ale porozmawiam z nimi o tym ( w zasadzie masz rację, ale niektórzy lubią styl o2 ) Ilość preferencji - nie wiem co tam wstawić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na razie będzie tam zegar + imieniny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Grand93 21.08.2010, 18:53:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 19:41 |