![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 2.08.2010 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o konstruktywną ocenę strony
kwiatek.debica.pol.pl/wordpress W szczególności uzytecznosc, ale również wygląd strony z góry dziękuje za obiektywne opinie Ten post edytował Grand93 21.08.2010, 15:59:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 12 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie strona zachowuje się niestabilnie. Przy kręceniu rolką przycina się, ale tylko na tym komputerze co robię. Na innym jest dobrze Nie patrzyłem ustawień dziennika, ale chciałem się zalogować i .... wyrzuca błąd z bazy danych. Ogólnie dla mnie za dużo animacji, ale może dla mnie. W życiu nie domyśliłbym się że po lewej stronie po kliknięciu w zakładkę będzie ankieta. Tak samo powiększenie czcionki po prawej. I podczas oglądania stron przeszkadzają mi te aktualności, które nie znikają bo dół jest zajaxowany. Menu może być, tylko nie mam cierpliwości aż mi się podświetli dlatego osobiście wolę że od razu podświetla. Ogólnie nie jest źle
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:58 |