Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Zero pomocy
krystian1991x

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Co mam zrobić jak nikt nie jest wstanie mi pomóc ? Pomimo że przedstawiłem problem dość jasno i podałem wszystko co potrzebne do jego analizy ? ;/
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
krystian1991x

Ostrzeżenie: (10%)
X----

a jak ja zrobiłem ? jaka jest różnica pomiędzy podaniem linku do bibliotek z których korzystam a podaniu kodu tych bibliotek gdzieś w sieci ? żarty sobie robicie ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D Skąd macie wiedzieć ? bo wszystko jest opisane jak cos jest niejasne to wystarczy spytać jak to wygląda a to ...
+Quote Post
zegarek84

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 14:26:34 ) *
a jak ja zrobiłem ? jaka jest różnica pomiędzy podaniem linku do bibliotek z których korzystam a podaniu kodu tych bibliotek gdzieś w sieci ? żarty sobie robicie ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D Skąd macie wiedzieć ? bo wszystko jest opisane jak cos jest niejasne to wystarczy spytać jak to wygląda a to ...
czytanie ze zrozumieniem nie należy do mocnych Twoich stron... błąd nie leży po stronie biblioteki a po Twojej stronie jak ją stosujesz... i to Ty pytasz o rozwiazanie problemu wiec czemu my mamy zadawać pytania, skoro Tobie nawet nie chce się wysilić, by gdziekolwiek w sieć to wrzucić lub podać cały kod tak by kliknąc pobierz z załączonymi bibliotekami z sieci z wiernym odwzorowaniem Twojej strony
Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 11:07:49 ) *
Tak jak pisałem wyżej gdy jest po za foreach to wtedy działa bez zarzutu

to daj poza foreach (IMG:style_emoticons/default/yahoo.gif)
Cytat(krystian1991x @ 21.08.2010, 11:07:49 ) *
Kluczem jest class="qslide2" tylko gdy tam wstawiam link z refem to tak się dzieje że nie działa. Próbowałem już innych skryptów ale każdy jaki znajduje jest oparty o jquery itp i wszystkie działają normalnie dopóki nie znajdą się w tym kluczowym divie o tej klasie o której wcześniej wspomniałem.
o widzisz?? - sam rozwiązałeś problem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - nie wstawiaj tam linku z refem ^^

PS.
już we wcześniejszych postach pisali, iż id ma być unikatowe podczas gdy Ty w foreach walisz:
<div id="qs2" class="qslide2">
a kodu wzrokiem nie zamierzam kompilować podobnie jak reszta...

Ten post edytował zegarek84 21.08.2010, 13:39:00
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 27.12.2025 - 10:54