![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Skąd: Polska / Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Mam problem z pewnym skryptem Ajaxa. Otóż chciałem zrobić sobie na stronie tzw. chained select boxes, czyli w zależności od wybranej opcji w jednym <select> w drugim <select> będzie coś wyświetlać. Oto kod:
Pod FF wszystko działą jak należy, ale pod IE 6,7,8 wyświetla mi się błąd w tej linii:
Niestety problem mnie przerasta i nie umiem sobie z nim poradzić. Pomożecie? ![]() Pozdrawiam Michał Ten post edytował mihow 19.08.2010, 12:16:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj
Kod eval( '(' + ajax[index].response + ')' ); Ale masz to źle zrobione bo eval`a nie powinno się używać ze względów bezpieczeństwa i szybkości. Twój request powinien zwracać JSON`a w takiej postaci: Kod [ { text: 'Jakaś nazwa 1', number: 1 }, { text: 'Jakaś nazwa 2', number: 2 }, { text: 'Jakaś nazwa 3', number: 3 } ] i dalej to już obrabiać to po pobraniu tych danych... -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:43 |