![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2010 Skąd: wieś Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Piszę prosty generator kodu, niestety mam problem. Dotąd wszystko działa jak należy, ale nie mogę zrobić, aby generator generował znaku " oraz <>. Kod generatora:
Generowany kod ma wygląda tak: Kod "<kod_emotki>","sciezka" Jak dotąd generuje to tak: Kod kod_emotki,sciezka Mam nadzieję, że rozumiecie. Proszę o pomoc jak uczynić, aby kod_emotki był w "<>" oraz sciezka w "" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2010 Skąd: wieś Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dobra, już nie ważna sprawa. Wystarczyło zastosować znaki unicode, ehh...
Najpierw pomysł później pisz (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ale żeby temat nie był przydatny i spamem, to mam drugi problem, którego już sam nie rozwiążę (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jak zrobić, aby po kliknięciu w przycisk pokazywało więcej pól do uzupełnienia? Obecnie mam 2 pola, kod emotki oraz sciezka i chciałbym zrobić przycisk "Dodaj pole", dzięki któremu jak się go naciśnie to pojawią się kolejne dwa pola kod emotki i sciezka. Mam nadzieję, że rozumiecie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 13:10 |