![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tia, postal był genialny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) premierę trójki przekładają od 3 lat już (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Tak... Konkretnie za moim przyczynkiem Quantum (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Jesli już jednak poruszamy tematykę innych gier, to jakiś czas temu udało mi się dorwać, niedostępną niestety w Polsce, wersję Earth 2140 z wszystkimi dodatkami i do tego działająca pod WinXP. Oryginalna wersja była pod DOSa i niestety nawet w trybie zgodności szalała bo... obecne kompy byly dla niej za szybkie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nie pomagało nawet spowalnianie poprzez wyłączanie pamięci cache BIOSem i inne wariacje (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jak dla mnie to jeden z lepszych RTS starych czasów, a dodam, że gralem w nie jeszcze na długo przed Starcraftem. Może samej Dune nie miałem w łapach, ale choćby tak stare jak DarkColony. A z tego co wiem, jest paczka tej gry na Linuxa, więc kto chce niech sprawdzi sobie. W zasadzie mógłbym wymieniać swoje typy w określonych gatunkach, tylko lepiej moim zdaniem gdy się sam temat rozwinie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 05:12 |