![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Na forum tym jestem nowy dla tegoż powodu proszę o taryfę ulgową dla mojego niezmiernego lamerstwa ... Na html-u javie itp się troszkę (wystarczająco ![]() Ale teraz przyszedł czas żeby wziąć się za następną technikę php! Jestem w temacie zupełnie zielony ![]() Moje pytanie (dość rozbudowane) brzmi : Jak zainstalować na stronę forum dyskusyjne podobne do tego ![]() (może być wiele prostsze) Jaki do tego jest potrzebny soft (sterowniki itp (wszystko)) ? Jak się go obsługuje (takie podstawowe info)? tylko proszę nie podawajcie mi linków do kursów ... Chyba że uważacie, że ktoś kto do tej pory bawił się javą i budował html i co dopiero nauczył wymaiwiać php będzie umiał zrozumieć co to znaczy (np.) "podczepić msql" ... Może to moje lamerstow przeraża 8O ![]() Pozdrawiam KOBRA ![]() -------------------- PHP-lamer :(
Ale się uczę :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A byłeś na http://www.host.sk/createdb.php? jeśli nie to leć i załóż sobie baze danych i dopiero wtefdy konfiguruj skrypty.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:33 |