![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam poważny problem ... Konkretnie posiadam 2 skrypty JS
- qscroller_js - jquery-lightbox-0.5 Teraz przejdę do problemu co się konkretnie dzieje ;/ Gdy wrzucam na stronę odnośniki do skryptów js skryptu jquery-lightbox-0.5 i qscroller razem w taki sposób to działa tylko skrypt pierwszy drugi niestety nie działa tak jak powinien bo zamiast otwierać dynamicznie w okienku nowym grafike to on otwiera nową strone z grafiką w zwykły sposób ... gdy zrobię tak Nie działa skrypt pierwszy ale za to działa skrypt numer 2 ;( w związku z tym że nie ma sensu tutaj wpisywać długich kilometrów kodu podam linki do bezpośredniego zassania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jquery-lightbox-0.5 <--- POBIERZ qscroller_js <--- POBIERZ Dodam że próbowałem wielu wersji skryptu jquery-lightbox Ten post edytował krystian1991x 13.08.2010, 10:38:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ok fajnie ale na co zamienić ? próbowałem zamieniać w bibliotece jquery zmienić wszystkie $ na jQuery ale i tak nie pomoglo ;< Błagam o pomoc ... od 4 jeszcze nie poszedłem spać cały czas szukam rozwiązania przewertowałem naprawdę sporo stron kilka musiałem tłumaczyć na ojczysty język po przez różne tranzlatory więc nie wmawiajcie mi ze sie nie staram ...;(
Ten post edytował krystian1991x 13.08.2010, 11:38:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:33 |