![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie
Mam do was pytanie odnośnie tych 4 błędów: Notice: Undefined variable: bid in E:\helm\www6\china.ebusiness4a.com\wwwroot\includes\messages.inc.php on line 53 Notice: Undefined variable: HTTP_POST_VARS in E:\helm\www6\china.ebusiness4a.com\wwwroot\includes\messages.inc.php on line 76 Notice: Undefined variable: SESSION_ID in E:\helm\www6\china.ebusiness4a.com\wwwroot\includes\messages.inc.php on line 260 Notice: Undefined variable: TARGET in E:\helm\www6\china.ebusiness4a.com\wwwroot\includes\messages.inc.php on line 1771 Zasadniczo to nie wiem co to jest "bid", "HTTP_POST_VARS" i pozostałe. Przeczytałem kilka kursów ale nic się z nich nie dowiedziałem. Pozdrawiam i czekam na konkretną odpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nadaj im na początku skryptu jakieś wartości domyślne, ew. sprawdzaj przy wykonywaniu, czy zmienne są zdefiniowane (isset), jeżeli nie to nie wyświetl odpowiednie powiadomienie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:34 |