![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z wyświetlaniem wyniku zapytania do bazy danych. Mój kod:
Zapytanie działa. Problem w tym, że w bazie jest rekordów 65 spełniających kryteria. Tak mi również pokazuje mysql_num_rows. jednak echo $spr[0] zwraca mi już tylko jeden wynik. Ten który ma największą liczbę w kolumnie hits więc tutaj jest ok. Tylko czemu zwraca mi 1 wynik a nie 20 tak jak jest w klauzuli LIMIT ? Dodam, że w tabeli google_searches mam kolumny kw , url, hits. Chce wyświetlić zawartość pola kw z rekordów w których jest określona wartość w polu url. Zapytanie które mam robi to tylko, że wyświetla mi tylko 1 rekord, a nie 20. Z usuniętym LIMIT jest to samo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kombinowałem z tym ale nie udało mi się. Nie wyświetla mi nic. Problem dodatkowy mam, że wynik pętli while musi być zapisany do zwykłej zmiennej. (bo tylko taką zmienną mogę dodać do szablonu strony, w szablonie nie może być php)
Mój skrypt w tej chwili wygląda tak:
W szablonie mam umieszczoną zmienną $tematys i do tej zmiennej powinien być przypisany wynik pętli. Próbowałem też tak:
Jednak ani jedno ani drugie nie działa. Gdzie popełniam błąd ? Ten post edytował pzcjnr 11.08.2010, 16:27:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 04:58 |