![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czuję ze mnie zjecie, ale coz. Warto spróbować.
jest to pierwsza strona w której nie musze patrzec na to co klient powiedział, na to co komus sie bedzie podobac, a co zonie pana Janka. jak wiadomo najtrudniej sie robi dla siebie. Miliony pomysłów, tysiace poprawek. Dno , zle , slabo - nie wystarczy. Niestety musielismy siegnac po jakiś kompromis i w koncu ustalić pewien poziom funkcjonalnosci ktorego bedziemy sie trzymac, gdyż w przeciwnym wypadku strona nigdy by się nie ukazała online. Zawsze byloby cos do rozbudowania... Nad dopieszczaniem detali spedzilismy mase godzin, cale portfolio wraz z tekstami zjadlo kilkaset. Kiedys musi byc STOP Jest to wersja powiedzmy release candidate, ale jeszcze mam troszkę poprawek i moga zdarzac sie bledy. Niestety aby zyc musze wykonywac projekty na zlecenie a nie patrzeć czy aby na pewno na kazdej stronie wszystko się waliduje i czy w ie 5.0 wyswietla sie jakies gowno. Jednak z czasem na bank zostaną załatane, zas funckjonalnosci rozbudowane. Po przydlugim wstepie zapraszam http://lowgravity.pl p.s Badzcie mili (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Przeczytac najpierw wstep prosze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Idac z duchem czasu mozecie nawet nas LAJK na fejsbuku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.facebook.com/LowGravitypl Ten post edytował owi 10.08.2010, 22:14:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak pisalem we wstępie - jest to wersja RC do finalnego wylapwyania bledow - dlatego jest pozostawiony error_reporting zeby jak najwiecej ich wylapac w tym stadium.
Odnosnie tych "gotowców" - chociaz takiego okreslenia w stosunku do CI bym nie uzyl. Jakie to ma znaczenie, że za pomocą firebuga oszukasz / wykryjesz lukę w zwykłym form_validation w formularzu kontaktowym? Powaznie sie teraz pytam - jakie to niesie za sobą konsekwncje? Oprócz wyswietlenia błędu wraz ze sciezką etc (dlaczego błędy są włączone pisałem wyżej). Nie jest to zadne odparcie ataku tylko realne pytanie. Ten post edytował owi 11.08.2010, 09:28:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:53 |