![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czuję ze mnie zjecie, ale coz. Warto spróbować.
jest to pierwsza strona w której nie musze patrzec na to co klient powiedział, na to co komus sie bedzie podobac, a co zonie pana Janka. jak wiadomo najtrudniej sie robi dla siebie. Miliony pomysłów, tysiace poprawek. Dno , zle , slabo - nie wystarczy. Niestety musielismy siegnac po jakiś kompromis i w koncu ustalić pewien poziom funkcjonalnosci ktorego bedziemy sie trzymac, gdyż w przeciwnym wypadku strona nigdy by się nie ukazała online. Zawsze byloby cos do rozbudowania... Nad dopieszczaniem detali spedzilismy mase godzin, cale portfolio wraz z tekstami zjadlo kilkaset. Kiedys musi byc STOP Jest to wersja powiedzmy release candidate, ale jeszcze mam troszkę poprawek i moga zdarzac sie bledy. Niestety aby zyc musze wykonywac projekty na zlecenie a nie patrzeć czy aby na pewno na kazdej stronie wszystko się waliduje i czy w ie 5.0 wyswietla sie jakies gowno. Jednak z czasem na bank zostaną załatane, zas funckjonalnosci rozbudowane. Po przydlugim wstepie zapraszam http://lowgravity.pl p.s Badzcie mili (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Przeczytac najpierw wstep prosze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Idac z duchem czasu mozecie nawet nas LAJK na fejsbuku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.facebook.com/LowGravitypl Ten post edytował owi 10.08.2010, 22:14:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- cleary moglem zalatwic chociazby afterem, wiem ze semantycznie brzydkie - ale po prostu to zlałem - wolę tak - w koncowym rozrachunku zerowe znaczenie (no prawie oprocz tych paru bajtów)
- style inline tylko i wylacznie ze wzgledu an wysiwiga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cala reszta tylko i wylacznie w zewnetrznym - juz o takie przedszkole proszę nei oskarzac. Wysiwyg rowniez odpowiedzialny glwonie za bledy w walidatorze o ile gdzies są - zewnetrzny JS - tutaj polemizowalbym czy za pare linijek warto dodatkowego requesta sobei tworzyc. - odnosnie braku powiekszaczy - nie ma i nie bedzie w najblizszej przyszlosci -swiadomy wybor - p nie ma z prostych wzgledow - podobnie jak w przypadku inline css - wszystkie teksty (prawie) na stornie to wysiwyg. Moi dwaj koledzy nie znaja na tyle htmla, cssa aby optymalizowac kazdy tekst ktory wprowadzą. generalnie czeka na mnie pare prac optymalizacyjnych. PYTANIE KIEDY? optymalizacja wysiwyga nie wyzywi mi rodziny w zadnym stopniu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dziekuje ze przychylne opinie Ten post edytował owi 10.08.2010, 22:31:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 19:34 |