![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 1 Dołączył: 7.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
moje pytanie dotyczy przegladarki IE 5 ... zastanawiam się czy wogole jeszcze optymalizuje sie strony pod ta przegladarke. Przegladalem szczatkowe statystyki(watpliwe jest to ze sa one aktualne) i udzial w rynku na swiecie byl zapisany na 0.03 dl IE 5. Wiec jak to jest ? Czy brac pod uwage szanownych Oldschool'owych uzytkownikow? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam @piotrooo89 IE5 -> W98 IE5.5->WME Ten post edytował trylas 26.11.2009, 12:58:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do tej pory poprawiałem strony dla IE 6, ale teraz nie widzę większego sensu, bo tak jak powiedział kolega wyżej użycie IE 5 oraz IE 6 jest bardzo małe. IE powinien się sam aktualizować tak jak alternatywne przeglądarki. Do te pory odbywało się to przez ręczne zainstalowanie (kto nie wiedział, że stara wersja to syf to nie instalował nowej, bo dla niego stara była "dobra") lub windows update (nie każdy miał oryginalny system). Z tego co mi wiadomo to w IE 9 ma być aktualizacja z poziomu przeglądarki. Co do trzymania IE 6 to widzę go bardzo często, ostatnio np. w salonie ery. Na szczęście w szkole na większości komputerów jest już Firefox, bo sam go zainstalowałem w przeciwnym wypadku by nawet nikomu to do głowy nie przyszło. W następnym projekcie zamierzam użyć skryptu z tej strony: http://ie6.pl/ Pozdrawiam. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 09:43 |