![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 34 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.. potrzebuje jakiś wskazówek: mianowicie chce zamiescic na stronie obraz z kamery live. Jakies pomysly jak to ugrysc? Oczywiscie nie chodzi mi o portale stream czy cos tam, tylko chce miec przesyl przez wlasny serwer. Za jakis tutek badz przyklad skryptu i inne pomysly bede wdzięczny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 34 Dołączył: 22.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zostałem poproszony o wykonanie serwisu z taka funkcjonajnoscia wiec najlepiej jezeli bylby to zdalny/niezalezy serwer,ze wstepnych danych moze okazac sie ze bedzie to spory portal a raczej system dla pewnych instytucji, co do typu kamer nie znam danych wiec jesli ktos potrafi pomoc w tym temacie bardzo prosze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
EDIT: A co do przesylu strumieniowego czy serwer musi byc w miescu grupy kamer tj danej instytucji skad obraz zostanie wysłany do klienta www, czy moze byc to 1 serwer zrzeszajacy kilka instytucji gdzie jest po kilka kamer, oraz jak duzy musialby byc to serwer i lacze. Mi się wydaję ze raczej to 1 rozwiazanie ale srednio sie znam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) prosze o opinie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował wiiir 9.08.2010, 18:19:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 06:26 |