![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już tłumaczę o co chodzi.
Mianowicie chce by po kliknięciu w jakiś odnośnik tworzyła się tak jak by podstrona z adresom o jego nazwie. Tzn mam Stronę xxx.pl i na niej odnośnik gdy go kliknę to otrzymuję następującą podstronę xxx.pl/odnośnik/ Podobny efekt jest np na stronie klubbers.pl gdy kliknie się w jakąś nazwę pliku muzycznego. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm może rzeczywiście źle to napisałem
Chodzi o to że Chce osiągnąć podobny efekt jak na tej stronie Tzn mam pliki mp3 powiedzmy 20 na 1 stronie i gdy kliknę w jakiś to otwiera mi się tak jak by strona z informacjami o tym jednym utworze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm może rzeczywiście źle to napisałem Chodzi o to że Chce osiągnąć podobny efekt jak na tej stronie Tzn mam pliki mp3 powiedzmy 20 na 1 stronie i gdy kliknę w jakiś to otwiera mi się tak jak by strona z informacjami o tym jednym utworze. no to zrób to na podstawie skryptu który Ci podałem. formularz to będzie dodawanie mp3 i danych o nim, a plik stworzy się sam z informacjami i plikiem podanymi w formularzu... to jest bardzo proste, większość podałem Ci w moim kodzie wyżej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 16:39 |