![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie robię błąd ?
Gdy wpisze dane w formularzu jest ok nie wyskakują błędne komunikaty że nie poprawny login lub coś innego, ale nie przekierowuje mnie do dalszej strony gdzie pisze ze trzeba odebrać emaila .. (ten dalszy kod nie wstawiony) Nie mam sił ... Ten post edytował darophp 4.08.2010, 12:22:23
Powód edycji: [thek]: grrrr.... ile razy na tym forum ludziom trzeba pisaćPOPRAWNE bbcode :/ Poprawiłem bo wyglądało ch.jowo :)
-------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Poprawiłem Ci z CODE na PHP... Patrz jaki od razu kwiatek wyszedł ze złym użyciem apostrofów, a ściślej ich nie escape'owaniem. Linia 45 i dalsze musisz sprawdzić bo Ci krecią robotę robi. Teraz widzisz czemu nikt do tej pory tego prostego błedu nie zauważył. Używaj poprawnych znaczników jak [ php ] czy [ html ] a nie [ code ] bo tylko utrudniasz sam sobie pomoc (oczywiście bez spacji mają być w środku znaczniki)
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 22:55 |