![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
To pytanie jest skierowane głównie do klientów firmy Prohost.pl. Od jakiegoś czasu (miesiąc, dwa) występują na ich serwerach sporadyczne, niegroźne awarie. O wszystkim informują - co, jak gdzie i kiedy. Nie narzekam na ich usługi, ale czy takie awarie (nawet dość częste) nie powinny mnie skłonić do wynoszenia się stamtąd? Czy może są to letnie awarie które dotykają każdą firmę z serwerami? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akurat o home.pl i az.pl nigdy nic nie miałem - od początku jestem uprzedzony do tych firm, ale z tego co zasłyszałem na webhostingtalk to raczej taką masówki uprawiają - czyli drogo płacisz nie za jakość a za reklamę.
Z podobnych wynalazków korzystałem z serwerów nazwa.pl - też nie byłe zbyt zadowolony biorąc pod uwagę, że za takie kwoty można mieć całkiem przyzwoity profesjonalny hosting. Obecnie wszystko co ma jakakolwiek wartość hostuję na kei.pl lub iq.pl, coś na czym mi specjalnie nie zależy, ale nie chcę robić wioski stawiam na proste.pl i masternet.pl (w masternet kupuję też w miaro tanie domeny). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:28 |