![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
To pytanie jest skierowane głównie do klientów firmy Prohost.pl. Od jakiegoś czasu (miesiąc, dwa) występują na ich serwerach sporadyczne, niegroźne awarie. O wszystkim informują - co, jak gdzie i kiedy. Nie narzekam na ich usługi, ale czy takie awarie (nawet dość częste) nie powinny mnie skłonić do wynoszenia się stamtąd? Czy może są to letnie awarie które dotykają każdą firmę z serwerami? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Vps tylko po to aby postawić sobie stronkę to kiepski pomysł. Bo:
- trzeba mieć wiedzę jak zarządzać własnym serwerem - 13*4*12 = 624, a za taką cenę można mieć przynajmniej 2 konta w renomowanych polskich firmach hostingowych - jakość vps'a za kilka euro zazwyczaj równa się jakości konta za 100zł rocznie Nie zrozum mnie źle Puciek, bo VPS oczywiście jest fajnym wyjściem, ale myślę że nijak się ma do potrzeb thomsona89 i zamiast rozwiązać jego problem tylko dołoży mu nowy(e). Dla małej strony nie ma sensu przepłacać za VPS'a. Ten post edytował athabus 2.08.2010, 19:21:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 23:45 |