![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje utworzyć temat z zagadkami...
Sprawdzimy kto jak umie rozwiązywać je... proszę na nie ,nie odpowiadać tylko przysłać prywatne wiadomości z odpowiedziami. na odpowiedzi czekam do 4.06.2005 zagadka: Jakie liczby naturalne napisane za pomocą dwu cyfr zwiększają się po usunięciu cyfry z lewej strony. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@emp nie rozumiem jakim tokiem rozumowania doszedłeś do wniosku, że rozwiązanie tej zagadki miało mnie dowartościować i zwiększyć moją samoocenę. Nie umiesz zrozumieć, że niektórych takie łamigłówki po prostu interesują?
Przeczytałem swój posty z 15 razy i chyba nie po mojej stronie leży Twój brak zrozumienia tego co napisałem bo jak widać @Damonsson z wielką prostotą odczytał tajemny zlepek słów Cytat Jeśli naprawdę (...) jak i całą resztę.@wookieb, te 15 punktów to wskazówki i ostateczny układ musi się ze wszystkimi zgadzać. Ten post edytował #luq 2.08.2010, 17:16:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 22:19 |